Пропустити навігацію.
Портал українців Луганщини

Російске обличчя СС дивізій

Зображення користувача революціонер.
Відсутній
Зареєстрований: 01.06.2010

пропоную до уваги статтю, яка висвітлює діяльність русссскіх на боці Гітлера

ДолученняРозмір
RusskoeLicoDiviziy_SSru.doc70 КБ
RONA_SS.doc65.5 КБ
RONA.jpg22.73 КБ
kaminski.jpg21.08 КБ
5.jpg22.55 КБ
4.jpg111.62 КБ
3.jpg72.63 КБ
2.JPG135.71 КБ
1.JPG106.97 КБ

москаль мені не брат

Зірвидах (Луганськ)
Зображення користувача Зірвидах.
Відсутній
Зареєстрований: 26.04.2008

Цікавим є те, що УПА в Луганську "не люблять" бо вони, буцім, співпрацювали з Гітлером... А донських козаків, які співпрацювали з Гітлером (і цьому є безліч підтверджень) - тут шанують. Дні міста та інші ювілейні святкування не обходяться без танців з атрибутикою донського козацтва.

Отже питання не в "співпраці" з Гітлером. Не в "колабораціонізмі". Просто УПА - це українці і жорстко з ними асоціюються. А донське козацтво (всупереч самим автохтонним дончакам) асоціюється з росіянами, з Москвою.

І це треба зауважувати. Що мова тут не про те, хто "співпрацював", а хто ні... Це просто той самий конфлікт Московії і України. І, як і завжди, так-сяк прикритий липовими аргументами про ніби-то "моральну" (та й те притягнену за вуха) складову. Але навіть та складова більше схожа на те, хто більше кричить "дєржи вора"...

І це видно з матеріалу, який розмістив друг Революціонер.

Не піддавайтеся смутку, виконуючи обов’язок... © Гайдамаки

Зображення користувача революціонер.
Відсутній
Зареєстрований: 01.06.2010

пропоную до теми відео http://lovi.tv/video/play.php?Code=rurnluwrus

москаль мені не брат

Багряний (Луганськ)
Зображення користувача Багряний.
Відсутній
Зареєстрований: 26.09.2008

Ололо, українці наносят отвєтний удар!

Аргумент залізний, жоден москалюка не спростує. Співпрацювали козачки? Так! Але їх люблять борці з фашизмом? Так! Логіка відсутня? Так! Українофобія очевидна? Так! Чотири цвяхи в труну російського шовінізму!

А насправді фуфло це все. Самоствердження на параші. Дали по пиці, мобілу віджали, гроші забрали, а ти витираєш юшку з-під носа і самостверджуєся: "ах які вони неправі, ах які тупі і п"яні..". Ну да, правда за тобою, але ж забрали в тебе мобілу вони.

Зірвидах (Луганськ)
Зображення користувача Зірвидах.
Відсутній
Зареєстрований: 26.04.2008

Друже Багряний, не зрозумілий мені мотив твого цього повідомлення?

Повір, насправді, не всі люди такі, як ти, обізнані в матеріалі. Є й ті, які люблять Україну, але не люблять "фашизм". Плутати фашизм з українством їм допомагають "доблесні" дуполизи (зокрема з Луганської облради і міськради, не кажучи вже взагалі за голубих). Саме вони не дають зрозуміти людям, що Німеччина і Сувєцький союз - це були просто дві різні сторони війни. Ані менше, ані більше. А отже, демонізувати, належність до того чи іншого, чи взагалі третього боку немає жодного сенсу.

На прикладі тих же донських казаків. Співпрацювали з Гітлером - так. Розстрілювали тут євреїв - так (нині те місце вкрите сміттям, звалище зробили ідейні борці з "гітлеризмом" з того поховання). І нічого. Шановані люди. На телебаченні хрестами дзеленчать.

А за логікою демонізації, мав би бути невгамовний потік лайна. Таврування кожного дончака.

Приклад з дончаками - яскравий доказ того, що воїни гідні поваги незалежно від того, на який бік вони стали. Тобто тут - все нормально... А от, коли мова заходить за УПА, бандерівців, западенців (так чи інакше - українців)... То тут вмикається заполітизована шелупонь. Цей подвійний стандарт і є наслідком інформаційної війни проти українців. А в цій війні ми мусимо брати участь, а не сидіти і ололошити з власної дотепності.

Є проблема в тому, що думка ворогів України - тиражується добре. А наша думка представлена недостатньо, бо знаходиться лише в нашій голові і не публікується, бо якась зашугана. (Власними ж "ололо" чи що?) Тому я все ж вважаю, що прагнення поширити знання - це штука позитивна.

Саме те "самоствердження на параші" це лише наслідок відсутності або розпорошеності і не синхронізованості знань українців у принципових моментах. І з цим, на мою думку, варто боротися.

Однак, я ціную твоє, друже Багряний, прагнення підстьобнути побратимів :). І я не проти дізнатися способи самоствердження "не на параші" від тебе самого.

Не піддавайтеся смутку, виконуючи обов’язок... © Гайдамаки

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
КАПЧА
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не робот ).