Пропустити навігацію.
Портал українців Луганщини

АнтиТабачна кампанія

5 відповідей [Останнє повідомлення]
Веледана (Рубіжне)
Зображення користувача Веледана.
Відсутній
Зареєстрований: 27.01.2010

Призначення на посаду міністра освіти та науки пана Табачника - межа цинізму та зухвальства. Головуючий наукою Дмитро з його книгою "Качиний суп по-українськи" ще кілька років тому наробив галасу, а тепер один з найперших україножерів керує освітою...

Україною котяться акції протесту, особливо в колах студенства та ректорату - освітяни проти Табачника. До акції приєдналися українці Херсонщини, Запоріжжя, Львівщини, Харківщини, Донеччини...

А що в Луганську?

Правий Портал Донеччини http://ppd.org.ua/

Зірвидах (Луганськ)
Зображення користувача Зірвидах.
Відсутній
Зареєстрований: 26.04.2008

Поки не чути... Наскільки я зрозумів, тутешні керівники вишів - сміливістю ніколи не відрізнялися. Значно більше відрізнялися спорідненістю з новою бандою. Може помилюся, але по-моєму, чи не єдиним виключенням можна би було назвати Луганський педуніверситет. Але і від нього зараз нічого не чути.

Тож, сподіватися, що на рівні вишів до цеї акції долучиться Луганськ - гадаю, не варто. Як і часто у таких випадках - все у руках ентузіастів.

Не піддавайтеся смутку, виконуючи обов’язок... © Гайдамаки

ДідОК (Слов'яносербськ)
Зображення користувача ДідОК.
Відсутній
Зареєстрований: 08.01.2009

Жорсткий контроль і превентивний пресинг. Ось все, що можу сказати по темі. 

Плюс, підтримаю друга Зірвидаха: більшість професорсько-педагогічного складу тут дійсно "синя".

З повагою, ДідОК.

Веледана (Рубіжне)
Відсутній

До того ж зроблю ліричний відступ щодо позиції донбаського студенства. Нажаль, більшість з них  несвідомі, одірвані від проблем сучасного. Їх реаліями є халява, дівчата, пиво після занять та тусовні моменти. Не хочу розводити полеміку на тему "ось в наш час...", проте за "зачот" підтримувати когось ми гербували. А цим просто плювати.

Де не де з"являється небайдужий хлопець чи свідома дівчина, та більшість вважає їх диваками. Ще й улещування синіючих педагогів кроїть і так незрілий світогляд. 

ДідОК (Слов'яносербськ)
Зображення користувача ДідОК.
Відсутній
Зареєстрований: 08.01.2009

Скажу, що тих свідомих студентів бояться як чорт ладана і прагнуть позбутися всіми силами.

Але, я б не ставив хрест на студентстві. Це - єдиний прошарок населення на наших теренах, з яким вийде щось, якщо, звичайно, пробувати щось зробити)))))

З повагою, ДідОК.

Веледана (Рубіжне)
Відсутній

І це правда, 100%. Але як же боляче за ту нашу меншість. Молодіжний рух просто потребує нашої опори. ,Або правильного скеровування, адже багато чого вони набираються від старших братчиків.

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
КАПЧА
Дайте відповідь на це запитання, щоб ми знали що ви людина, а не робот ).