Нова Влада
Пропоную обговорювати нововедення та події, що пов"язані з новим Гарантом. Дозволяє відслідкувати розвиток нашого іміджу поза державою та наведе до наших вчасних "карбів" на "колоді" сучасної національної політики. Ми за ними спостерігаємо. Одже,
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/03/1/4821508/
"Президент Віктор Янукович під час перебування в Брюсселі черговий раз допустив географічний конфуз.
Під час запису інтерв'ю каналу "Євроньюз" Янукович переплутав Косово із Сербією і Чорногорією, а Північну Осетію – з Південною.
Це сталося, коли журналіст запитав Януковича, чи визнає Україна незалежність Південної Осетії й Абхазії.
"Я висловився у свій час, що ми проти політики подвійних стандартів. Це на прикладі Сербії... Або, вірніше, визнання незалежності Чорногорії... Визнання незалежності Косово", - сказав Янукович.
"Ще тоді було зрозуміло, що конфлікти на території заморожених конфліктів будуть тільки загострюватися. І наступний яскравий приклад був приклад Північної Осетії", - додав Янукович, переплутавши Північну Осетію з Південною.
"Моя точка зору – ми повинні в черговий раз підкреслити, що міжнародні правила, які мають працювати для усіх, не повинні мати винятків", - додав Янукович.
На уточнююче питання, чи готовий Янукович визнати незалежність Південної Осетії та Абхазії, він відповів: "На сьогоднішній день це питання не стоїть на порядку денному. Ми мали прецедент, якого могли не мати, однак, ми його допустили".
Після спілкування президента з "Євроньюс" група супроводу Януковича попросила журналіста при підготовці інтерв'ю до ефіру змонтувати так, щоб цих помилок в остаточній версії не було."
І що тут ще скажеш... Янукович він і є... Ті, хто його обирав, певно цього і прагули.
Ну що тут зробиш? Маємо, що маємо (((((
Зате зверніть увагу: як його телебачення вихваляє! На всі лади... Юща навпаки трамбували... Невже Ющ так кепсько працював, а цей так класно? (прямо зі старту). Щось мені підказує, що ЗМІї просто працюють на яника...
Ви звернули увагу, що вислів карлика медведа "Засинаєм і прасипаємся с мислью аб Украінє" у ЗМІях охрестили "патріотичним"? Чи журналісти дебіли і не розуміють значення "партріотизму"? Як медвед може сказати щось патріотичне по відношенню не до РФії? Слова і вчинки громадянина можна назвати патріотичними, коли вони спрямовані на добро своєї держави.
А мені особисто вислів голови сусідньої держави про те, що вони, мовляв, там засинають і прокидаються у мізкуваннях про Україну, не здався симпатичним. Навпаки - більше насторожливим.
Ви вже відчуваєте, як "благодєнствіє" насувається? Як нам "пощастило" з президентом? Які він робить "конкретні кроки", як приводить у крісла "команду професіоналів"...
Попередні п’ять років ЗМІї нагнітали почуття нікудишності, провалів, слабкості і невдач (вдало замовчуючи все, що лише можна було - крутіше, ніж це робилося у 2004-му). А тепер навпаки - будуть нам "втирати", як все стає чим далі - тим краще!
І якось так... Між ділом проскочило, що ми вже "не відкидаємо ідею митного союзу", "подовження хостінгу флоту"... якось воно так... Ніби і сказане, але якось... Мовляв - та воно і не варте уваги, на тлі "повернення команди професіоналів".
Не подобається це мені... Не смішно це.
Та ні, ти не правий, брате. Коли Юха починав, у ЗМІ теж переважно сурми грали: революція, романтика, свобода, тра-та-та. Перший дзвіночок, принаймні для мене, то було призначення Юлясі премьєром у лютому 2005. За тим - вереснева уряддова криза 2005, і покотилося((((
А я пригадую, як тоді обсмоктували "вони не зможуть між собою дати ладу", "вони будуть ділити портфелі"... Іншими словами - нагнітання негативу. Неспокою. Те, які розборки робилися у ПР ми дізнавалися хібащо з чуток... Як вони свого Кушнарьова "причесали" і таке... У новинах тоді якусь нісенітницю тоді сказали і на цьому заспокоїлися.
А "безкровні" переділи в ПР, розколи і конфлікти - тільки на рівні "шу-шу-шу". Хоч би один телевізор показав! Бо "благодєнствіє".
З "наших" ледь не одразу зробили "слабаків" і "непрофесіоналів". Навіть "5-й канал" через місяць-два (а може і менше - хіба я зараз згадаю) вже обсмоктував негатив... Решту 5 років ми жили із повною упевненістю в тому, що "Ющ - м’якотілий", що "він на таке не здатен", що "ми програли".
А тим не менше, Ющ тоді і розганяв ВР і ще багато чого робив з чого здіймалося багато вереску "нещасних репресованих".
Висновок: просто ЗМІї - не по наш бік. І новий Вітьок - цьому підтвердження. А оці висмоктування з пальця, що медвед, буцім, своєю фразою бовкнув щось "ах яке патріотичне"... Та вони всі заказані!
Гадаю ми скоро станемо свідками огогенного "благодєнствія".
Щось мені підказує, що ЗМІї просто працюють на яника...
Та вони всі заказані!
Так, друже Зірвидах, ти правий. Як журналіст-телевезійник і радійщик, можу сказати, що майже весь інформаційний прстір "синій". І це не просто проблема, це - величезна ганьба і результат бездіяльності тієї ж "Просвіти", наприклад. Це велика та болюча тема, акцентую на ній увагу і прошу до участі в обговоренні у темі "Справжні обличчя українських ЗМІ".
А цікавинки все тривають.
"Україна та Росія домовилися про святкування 9 Травня разом, сумісно. Про це стало відомо після візиту нашого президента до Росії. Згідно інтерв"ю ФеДоРиЧа, 65-та річниця Перемоги відсвяткується в трьох країнах - Росії, Білорусі та Україні під одними гаслами. Проте потужні сили будуть "кинуті" на Москву. Бо, як зазначив Мєдвєдєв, йому сподобалася ідея Януковича з організацією потягу для ветеранів до столиці Росії....
Львівяни заговорили російською.... Під час візиту Колєснікова до Львову з приводу будівництва садіону на Євро-2012, мер Львова Андрій Садовий та начальник відділу архітектури міста Степан Лукашик розмовляли з шановним гостем російською.... Ось вам і "западенський" патріотизм.
Всесвітній конгрес українців просить президента повернути на свій офіційний сайт тематичний розділ "Голодомор". На що Герман відповіла - "Ми будемо працювати не над Голодомором, а над тим, щоби нагодувати народ(.....) Про голод ми сказали вже все, що могли сказати".
http://ru.tsn.ua/ukrayina/ot-yanukovicha-trebuyut-vernut-razdel-o-golodo...
Ну, підлабузництво і задолизство нікуди не дівалася. Місцевість від того не є імунітетом. То ми надто сильно ідеалізуємо львів’ян. А, як на мене, ті самі люди.
А германиха - яскраве тому підтвердження.
Ось є трохи цікава стаття. Про нову владу: http://unian.net/ukr/news/news-367375.html
Цікаво, а ті, хто голосував за яника, хоч вони радіють? Що їм уже урізали пенсію, і намічають затримувати, що привели команду "професіоналів", яка нічого не вміє робити, окрім як просто позичати і просирати, позичати і просирати (а віддавати - все одно не вони ж будуть).
Знаєш, друже Зірвидах, напишу зараз як мама. Мене вже піддістало, що кошти на дитину до року - це 630 гривень (при Памперсах у 158гр), й ті дають із затримкою. При колишній владі можна було б хоча б судитися за перерахування цих виплат, а тепер - зась. Про яке щасливе дитинство-материнство може йти мова, коли жінка із малим дитям змушена йти на підробіток, щоби допомогти чоловікові утримувати родину?
Ти питаєш чи радіють "януковичі"? Вони є в прострації. Яскравий приклад - наші заводи, що в руках регіоналів споконвічно.
"Азот", "ЛІНІК" і "Зоря"- більшість робітників проголосували за синіх, деякі через синівські почуття до свого колишнього головуючого Юру Бойко. Тепер ходять з виряченими очима з питанням " Чому?" Бо на днях у них знову оголосили скорочення.
Рік тому один зорівець вже підпалив себе біля заводської прохідної, хоча ця ситуація взагалі не отримала розголосу (він добрий хлопець, в нього родина вся на Зорі працювала, через затримку зарплати їсти нічого було). Сашко був потушений, отримав кілька років умовно, зарплату чекає й досі. Про що мова?
Ну і хай собі скільки-то там дідів-бабів перед смертю в Москву прокатяться.